Για τους πελάτες μας, ιδρύματα εξωνοσοκομιακής περίθαλψης - ιδιωτικές κλινικές, κέντρα ιατρικής περίθαλψης και ιατρεία στην Γερμανία αναζητάμε συνεχώς ειδικούς ιατρούς με διάφορες ειδικότητες.

Ως ιατρός υπάλληλος ιατρείου στην εξωνοσοκομιακή περίθαλψη ανταμοίβεστε συνήθος υψηλότερα απ΄ ότι σε νοσοκομεία (μεταξύ 20% και 200% περισσότερο) με 40ώρη απασχόληση την εβδομάδα, χωρίς επιπλέον νυχτερινές εφημερίες ή εφημερίες τα Σαββατοκύριακα.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβετε ένα ιατρείο ή να γίνετε συνεταίρος σε ένα μεγάλο ιατρείο ή μια ιδιωτική κλινική. Λόγω του μεγάλου αριθμού των ιατρών που βγαίνουν στην σύνταξη, οι προϋποθέσεις για την απόκτηση των ιατρίων είναι εξαιρετικά ευνοϊκές.
Ακόμη και ως υπάλληλος ενώς ιατρείου ή συνεταίρος έχετε κανονικό ωράριο εργασίας, χωρίς τις εφημερίες, τουλάχιστον έξι εβδομάδες άδεια το χρόνο και 20-50% υψηλότερη αμοιβή σε σχέση με έμμισθους ιατρούς στον ίδιο τομέα.

Για τους υποψηφίους σε ορισμένες ειδικότητες , που δεν έχουν αποκτήσει ακόμα το πτυχίο γερμανικών, επιπέδου Β2, προσφέρουμε μαθήματα γλώσσας. Αυτά επιδοτούνται μερικώς από το κράτος , έτσι ώστε η συμμετοχή να τήθεται ύπο όρων. Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα, ευχαρίστως να σας συμβουλέψουμε.

 

Για τους πελάτες μας, ψάχνουμε για Ειδικούς Γενικής Ιατρικής που θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν στη Γερμανία.

Ειδικοί γενικής Ιατρικής

Προσφέρουμε:

  • Ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον ως ιατρός στον τομέα των εξωτερικών ιατρείων στη Γερμανία
  • Εξαιρετικές δυνατότητες αμοιβείς
  • Μαθήματα γερμανικών (υπό ορισμένες προϋποθέσεις)
  • Θέσεις εργασίας σε ελκυστικές περιοχές, κυρίως στη Δυτική Γερμανία, κρατίδια , όπως η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία , Βάδη-Βυρτεμβέργη ή Έσση , προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα αεροδρόμια

Τα πλεονεκτήματά σας:

  • Οι υπηρεσίες μας είναι για όλους τους υποψηφίους ΔΩΡΕΑΝ
  • Σας συμβουλεύουμε κατά την επιλογή της καταλληλότερης θέσης εργασίας ανάμεσα από τις προσφορές μας
  • Σας στηρίζουμε σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να εργαστείτε στη Γερμανία (Χορήγηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος για ιατρούς, αναγνώριση του ιατρικού τίτλου εξειδίκευσης κ.τ.λ.)
  • Σας συνοδεύουμε κατά όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της αίτησης και της ένταξης στη Γερμανία Σας υποστηρίζουμε στην αναζήτηση κατοικίας
 
Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας και να σας βοηθήσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας. Η υπεύθυνη του ελληνικού τμήματος Χαραλαμπία Κουτσουρέλη είναι στην διαθεσή σας

2115803084   

Αναζητάμε ειδικούς Ιατρούς

Για τους πελάτες μας, ιδρύματα εξωνοσοκομιακής περίθαλψης  - ιδιωτικές κλινικές, κέντρα ιατρικής περίθαλψης και ιατρεία στην Γερμανία, αναζητάμε συνεχώς ειδικούς ιατρούς με διάφορες ειδικότητες.