Ο πελάτης μας είναι μια εταιρεία υπηρεσιών στην ιατρική της εργασίας με εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ρουρ (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία), καθώς και στο Βερολίνο, Σαξονία, Κάτω Σαξονία, της Έσσης και της Βαυαρίας.
Διαθέτει όλες τις απαιτούμενες από το νόμο εξετάσεις υγείας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, από τον Όμιλο έως την μικρομεσαία επιχείρηση.

Οι ιατροί απασχολούνται στους τοπικούς πελάτες, δηλαδή απασχολούνται εκτός έδρας, καθώς και στα ιατρεία της επιχείρησης.

Για τον πελάτη μας ψάχνουμε για διάφορες θέσεις σε όλη την Γερμανία:

Ειδικευόμενους της Ιατρικής της Εργασίας

 

Ειδικευόμενος στην Ιατρική της εργασίας

Προϋποθέσεις:

 • Πτυχίο Ιατρικής
 • Πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας σε επίπεδο τουλάχιστον Β2
 • Τουλάχιστον δύο χρόνια κλινικής εκπαίδευσης στη γενική ιατρική ή εσωτερικής παθολογίας
 • Άδεια οδήγησης

Ο πελάτης μας προσφέρει:

 • Δυνατότητα ζωής και εργασίας σε ελκυστικές τοποθεσίες στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Βαυαρία, το Βερολίνο ή στις πόλεις της Σαξονίας της Λειψίας και της Δρέσδης, καθώς και σε άλλες ελκυστικές τοποθεσίες
 • Αυτοκίνητο επιχείρησης και για ιδιωτική χρήση
 • Επαγγελματικό περιβάλλον και εξοπλισμό στο υψηλότερο επίπεδο
 • Κατάλληλη αμοιβή

 

Ο πελάτης μας σας προσφέρει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση στην ιατρική της εργασίας. Γι αυτό απαιτείται εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στην εσωτερική παθολογία σε ένα νοσοκομείο ή στην γενική ιατρική.
Κατόπιν αναγνώρισης αυτών των χρόνων εκπαίδευσης μπορείτε επιπλέον να εκπαιδευτείτε για άλλα τρία χρόνια στον πελάτη μας και στην συνέχεια να αποκτήσετε τον τίτλο του Ειδικού για την ιατρική της εργασίας.

 

Τα πλεονεκτήματα σας:

 • Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν για τους υποψηφίους ιατρούς
 • Σας στηρίζουμε σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να εργαστείτε στη Γερμανία (Χορήγηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος για ιατρούς, αναγνώριση του ιατρικού τίτλου εξειδίκευσης κ.τ.λ.)
 • Σας συνοδεύουμε κατά όλη τη διάρκεια της διαδικασίας της αίτησης και της ένταξης στη Γερμανία

 

Η εταιρεία μας είναι ένα Διεθνές Γραφείο Εύρεσης Προσωπικού με έδρα τη Γερμανία. Αναζητούμε ειδικευμένους επιστήμονες, ιδιαίτερα ιατρούς και ειδικούς της πληροφορικής, από πολυάριθμες χώρες της Ε.Ε. με σκοπό την εργασιακή απασχόληση στη Γερμανία.

 
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες μας: www.twcon.de και www.twcon.gr Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικός, η κυρία Χαραλαμπία Κουτσουρέλη, η υπεύθυνη του ελληνικού τμήματος είναι στην διάθεσή σας.

2118503084   

Αναζητάμε ειδικούς Ιατρούς

Για τους πελάτες μας, ιδρύματα εξωνοσοκομιακής περίθαλψης  - ιδιωτικές κλινικές, κέντρα ιατρικής περίθαλψης και ιατρεία στην Γερμανία, αναζητάμε συνεχώς ειδικούς ιατρούς με διάφορες ειδικότητες.