Η εταιρεία μας είναι ένα από τα κορυφαία γραφεία εύρεσης εργασίας για φαρμακοποιούς στη Γερμανία. Συνεργαζόμαστε με πολλά φαρμακεία, σε πολλές περιοχές της χώρας και ως εκ τούτου αναζητάμε φαρμακοποιούς που θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν στη Γερμανία.
Οι απόφοιτοι χωρίς προϋπηρεσία, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές φαρμακευτικής πρόσφατα, είναι επίσης ευπρόσδεκτοι.
Θα λάβετε εκτεταμένη υποστήριξη από εμάς, στις γραφειοκρατικές διαδικασίες, που είναι απαραίτητες για να εργαστείτε στη Γερμανία και στα πρώτα βήματα σας στο νέο σας περιβάλλον. Φυσικά, οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν για όλους τους υποψήφιους.

Φαρμακοποιοί

Προϋποθέσεις:

  • Πτυχίο Φαρμακευτικής από Πανεπιστήμιο της Ε.Ε.
  • Γνώση της γερμανικής γλώσσας σε επίπεδο τουλάχιστον Β2
  • Προθυμία μετακόμισης στην Γερμανία

Οι πελάτες μας προσφέρουν:

  • Ένα ελκυστικό χώρο εργασίας
  • Καλές δυνατότητες αμοιβής
  • Κανονικό ωράριο εργασίας
  • Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας

 

Τα οφέλη για εσάς:

  • Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν για τους υποψηφίους
  • Σας στηρίζουμε στις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για να μπορέσετε να εργαστείτε στη Γερμανία
  • Σας υποστηρίζουμε καθ'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης και  ένταξης στη Γερμανία

 

 

Τα ωράρια των Φαρμακοποιών στην Γερμανία

Σε δημόσια φαρμακεία σχεδόν όλοι οι φαρμακοποιοί με θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης εργάζονται 40 ώρες την εβδομάδα. Στη Γερμανία αυτό αναφέρεται στην σύμβαση εργασίας και τηρήται αυστηρά. Πολλά φαρμακεία υπόκεινται σε περιφερειακή συλλογική σύμβαση, όπου σαφώς ορίζονται τα ωράρια. Άν υπάρξουν υπερορίες, αυτές θα πληρωθούν  ή θα αντισταθμιστούν σε ρεπό.

Ανάλογα με την περιοχή, ένα φαρμακείο πρέπει να παρέχει ένα μέγιστο των δύο υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης ανά μήνα. Οι μισθωτοί φαρμακοποιοί πληρώνονται τις υπηρεσίες αυτές ξεχωριστά και προστίθενται στο βασικό μισθό. Φαρμακεία με διευρημένο ωράριο  στη Γερμανία  δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου.  Αυτό επιτρέπεται μόνο στα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

 

Η εταιρεία μας είναι ένα Διεθνές Γραφείο Εύρεσης Προσωπικού με έδρα τη Γερμανία. Αναζητούμε ειδικευμένους επιστήμονες, ιδιαίτερα ιατρούς, φαρμακοποιούς καθώς επίσης μηχανικούς και ειδικούς της πληροφορικής, από πολυάριθμες χώρες της Ε.Ε. με σκοπό την εργασιακή απασχόληση στη Γερμανία.

 
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες μας : www.twcon.de και www.twcon.gr Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς - ο κύριος Αναστάσιος Βασιλειάδης, ο υπεύθυνος του ελληνικού τμήματος θα είναι στην διάθεσή σας.

2118503084   

Αναζητάμε ειδικούς Ιατρούς

Για τους πελάτες μας, ιδρύματα εξωνοσοκομιακής περίθαλψης  - ιδιωτικές κλινικές, κέντρα ιατρικής περίθαλψης και ιατρεία στην Γερμανία, αναζητάμε συνεχώς ειδικούς ιατρούς με διάφορες ειδικότητες.